CAMLOG-implantaatsystemen

CAMLOG is een toonaangevend producent binnen de tandheelkundige implantologie. CAMLOG implantaatsystemen zijn baanbrekend op het gebied van gebruik en kwaliteit: ons bedrijf wordt gekenmerkt door vele jaren onderzoek en ontwikkeling, de allerhoogste kwaliteitsstandaarden en de knowhow van deskundigen wereldwijd binnen de tandheelkundige implantologie.

Implantaatsystemen

CAMLOG®, CONELOG® en iSy® in overzicht

Als het gaat om implantologie houdt CAMLOG de vinger aan de pols. Met een vooruitziende blik stemt het bedrijf zijn volledige aanbod hierop af. Om in elk opzicht te voldoen aan de uiteenlopende behoeften op de markt van implantaten, steunt ons productprogramma op meerdere pijlers. De implantaatsystemen CAMLOG®, CONELOG® en iSy® dekken de verschillende toepassingsgebieden optimaal af.

 

Met deze sterke implantaatlijnen bieden wij u oplossingen voor uiteenlopende behandelconcepten en -behoeften. Wat al onze systemen verbindt: ze zijn optimaal afgestemd op de dagelijkse eisen in de praktijk, zodat u zich helemaal op uw patiënten kunt concentreren.

a perfect fit ™