CAMLOG® IMPLANTAATSYSTEEM

Consequent doordacht instrumentarium: eenvoudig te hanteren

Chirurgie

Chirurgie

De implantaatsystemen CAMLOG® en CONELOG® kenmerken zich door hun eenvoudige hantering. Met behulp van boren met dieptestops, kleurcoderingen en goed doordachte instrumenten is een efficiënte aanpak mogelijk.

 • CAMLOG-Chirurgie-Set

  Chirurgieset SCREW-LINE

  De chirurgieset CAMLOG® / CONELOG® SCREW-LINE omvat alle chirurgische instrumenten die nodig zijn ter voorbereiding van het implantaatbed en voor het plaatsen van CAMLOG® en CONELOG® SCREW-LINE implantaten. De boren zijn geordend op basis van het verloop van de behandeling en zijn op kleur gesorteerd, al naar gelang de implantaatdiameter. De exacte opeenvolging van de te gebruiken boren wordt optisch ondersteund door middel van gekleurde lijnen op de tray. De boren en schroefdraadtaps kunnen meerdere keren worden gebruikt. Ze worden extern gekoeld en ontzien het weefsel bij het voorbereiden van het implantaatbed. De viervoudig snijdende geometrie van de boren zorgt voor een uitstekend boorresultaat, waarbij grove, vitale botspaanders worden voortgebracht.

 • Guide System - sjabloon geleid implanteren met CAMLOG® and CONELOG® implantaten

  De componenten van het Guide System maken sjabloon geleide voorbereiding van het implantaatbed en plaatsing van CAMLOG® and CONELOG® SCREW-LINE implantaten mogelijk, specifiek voor de edentate onder- en bovenkaak.

 • CAMLOG-Osteotomie-Sets

  Osteotomiesets

  De osteotomen van de osteotomiesets CAMLOG® / CONELOG® SCREW-LINE vallen op door hun handzaamheid en kwaliteit. Door doelmatige verdichting en verplaatsing kan de botsubstantie van plaatselijk bot optimaal worden gehandhaafd. Op die manier krijgen de implantaten in zachte botdelen een betere primaire stabiliteit.

   

  Er zijn vier overzichtelijke osteotomiesets beschikbaar, in de versies recht-convex, gehoekt-convex, recht-concaaf en gehoekt-concaaf.

 • 38-Gingivaformer

  Gingivavormers

  Door gebruik te maken van de CAMLOG® gingivavormers kan de vormgeving van de peri-implantaire weke delen tijdens de genezing worden ondersteund. De gingivavormers zijn er in drie uitvoeringen: cilindrisch, bottleneck en wide body.

   

  Als ‘platform switching’ is gewenst zijn er ook CAMLOG® gingivavormers PS verkrijgbaar. Deze lopen in het apicale gedeelte taps toe in diameter, waardoor de weke delen ook over de implantaatschouder kunnen worden geadapteerd.

 • CAMLOG-ALTApin-Set

  ALTApin-set

  De ALTApin-set is praktijkgericht van opzet en valt op door de vele voordelen ten opzichte van de gebruikelijke membraanfixatiesystemen. De instrumenten zijn innovatief, van een hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk hanteerbaar. Zo kan de boor bij zacht botweefsel worden vervangen door een voorsteeknaald. Het ALTApin-magazijn is voorzien van zeven stabiele titaniumpennen en biedt eveneens veel voordelen. Het magazijn is dubbel steriel verpakt en wordt voor gebruik direct in de set geplaatst. Niet gebruikte titaniumpennen kunnen in de set blijven en worden gesteriliseerd.

CAMLOG® implantaten zijn niet verkrijgbaar in alle landen
a perfect fit ™