CONELOG® IMPLANTAATSYSTEEM

Het beproefde assortiment met geïntegreerde ‘platform switching’

Prothetiek

Patiënten en hun behoeften staan bij ons altijd centraal. Bij CONELOG® abutments wordt hiermee rekening gehouden. Hiermee kunnen functioneel en esthetisch hoogwaardige protheses worden gemaakt. Het assortiment aan abutments van hoge precisie voor losse elementen, bruggen of volledige protheses is gevarieerd, duidelijk gestructureerd en laat geen wensen onvervuld.

 • Solitaire tandvervanging

  Esthetische tandvervangingen zijn voor de behandelaar vaak een bijzondere uitdaging, of de voorzieningen nu worden gecementeerd of geschroefd. CONELOG® abutments bieden tandartsen en tandtechnici een breed palet aan oplossingen.

 • Brugvoorziening

  Voorzieningen voor meerdere elementen kunnen worden gemaakt met behulp van een van de vele CONELOG® abutments voor het fixeren van brugvoorzieningen.

 • Hybride voorziening

  Voor de verankering van een implantaatgedragen volledige prothese omvat het CONELOG® implantaatsysteem tal van abutments met elk hun eigen geometrie.

  lees verder
 • Tijdelijke voorziening

  Tijdelijke voorzieningen voor solitaire tandvervanging met CONELOG® implantaten kunnen vervaardigd worden met het Temporary abutment dat is gemaakt van titanium.

  lees verder
 • Maken van de afdruk en het model

  De afdruk en het model worden gemaakt met behulp van geprefabriceerde, zeer nauwkeurige, rotatiestabiele componenten. Daarbij kan worden gekozen voor de open of gesloten afdrukmethode.

 • Beetregistratie

  Met behulp van CONELOG® beetregistratiestiften is een exacte, implantaatondersteunde bepaling van de kaakverhoudingen mogelijk. Die verhoudingen kunnen vervolgens probleemloos op het model worden overgebracht.

CONELOG® implantaten zijn niet verkrijgbaar in alle landen
a perfect fit ™