This is iSy

The intelligent system

 • Efficiënte workflows die de patiënt ten goede komen

  Het iSy-implantaatsysteem is een intelligent implantaatconcept voor moderne praktijken. Het maakt een geoptimaliseerde waardeketen en zeer efficiënte workflows mogelijk. Door het verpakkingsconcept, de boorsequentie en de voorgemonteerde implantaatbasis is iSy gemaakt voor snelle procedures met beperkte chirurgie.

   

  iSy is door middel van verschillende interfaces voor mond- en laboratoriumscans optimaal te koppelen aan computerondersteunde ontwerp- en productieprocessen. Het speelt daarbij geen rol of gebruik wordt gemaakt van een chairsidesysteem, een labsidesysteem of een externe CAD/CAM-dienstverlener. Met het concept ‘one click, one scan, one shift’ is iSy een heel goed alternatief voor iedereen die met CEREC® (Dentsply Sirona) werkt. Veel stappen uit het werkproces komen bij iSy compleet te vervallen, andere worden aanzienlijk vereenvoudigd.

   

  iSy schept een meerwaarde voor gebruikers en is toegesneden op de wensen van de patiënten: zo min mogelijk chirurgie, een korte behandelduur en een optimale prijs-prestatieverhouding.

 • Ontdek iSy op

   

  www.isy-implant.com

   

   

   

a perfect fit ™