Over CAMLOG

 • Kwaliteit ontstaat in de dialoog

  CAMLOG is een toonaangevende aanbieder van complete systemen en producten voor de tandheelkundige implantologie en implantaatgedragen voorzieningen. Kenmerkend voor onze implantaatsystemen zijn het geoptimaliseerde aantal systeemcomponenten en tevens het eenvoudige en efficiënte gebruik. Ook bij het CONELOG®-implantaatsysteem met de conische implantaat/abutmentverbinding zijn we aan deze principes trouw gebleven.

   

  In de dialoog met gebruikers van onze producten leren we ook voortdurend bij. Ons uitgebreide serviceaanbod is precies toegesneden op de eisen van onze klanten en partners. Onze technische service staat de gebruiker telefonisch en ter plaatse betrouwbaar met raad en daad bij.

   

  Bovendien bieden we gecertificeerde en door gerenommeerde sprekers geleide trainingen voor tandartsen, tandtechnici en praktijkteams.

  Ter kennismaking met de tandheelkundige implantologie zorgen wij voor stages bij ervaren implantologen en in ons Mediacenter stellen we professioneel materiaal ter beschikking om patiënten en gebruikers te informeren.

 • Lees meer!

a perfect fit ™