COVID-19 update

De wereld is in de ban van de uitbraak van COVID-19 (coronavirus). Ook via deze website willen we u op de hoogte houden van de maatregelen die wij in het belang van onze klanten, relaties en medewerkers getroffen hebben om COVID-19 te bestrijden. Vanzelfsprekend staan wij klaar voor u en willen wij uw partner in de tandheelkundige zorg blijven onder deze moeilijke omstandigheden.

 

Het team van Pro-Cam Implants en Pro-Cam Tandtechniek staat voor u klaar om passende antwoorden te vinden op de buitengewone situatie om u te helpen sterker uit deze periode te komen.

 

We grijpen de gelegenheid aan om u te garanderen dat wij alles binnen onze mogelijkheden doen om onze kwaliteitsproducten te blijven leveren. In principe doen we dat vanuit onze voorraad in Woerden voor wat betreft de tandheelkundige implantaten, de prothetische componenten, maar ook de weefselregeneratie producten. Ook de DEDICAM individuele prothetiek wordt nog steeds voor u gemaakt.

 

De productiefaciliteiten, kantoren, logistieke en organisatorische processen van BioHorizons Camlog en onze Benelux distributie blijven voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Wij houden ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM. Ook instructies van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) leven we als onderdeel van de wereldwijd opererende Henry Schein groep na. We volgen de berichtgeving vanuit de diverse tandheelkundige beroepsverenigingen op de voet.

 

Bereikbaarheid Pro-Cam Implants en Pro-Cam Tandtechniek:

  • Onze support-afdeling: +31 (0)348 820010 of info@camlog.nl beurtelings werkt 1 medewerker voor u op kantoor, anderen vanuit huis.
  • Sales & marketing:
    Roy Vogelzang: +31 (0)6 20283030 of royvogelzang@camlog.nl
    Ruud Frissen: +31 (0)6 47833388 of ruudfrissen@camlog.nl

 

Momenteel wordt er gewerkt aan alternatieven voor geplande en geannuleerde training en educatie activiteiten. Wij zullen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden. Wij kunnen u per direct via video- of teleconferencing ter wille zijn.

 

Hebt u vragen neem dan in eerste instantie contact met ons op via telefoon of per e-mail. Laten we er samen het beste van maken. Wij wensen iedereen het allerbeste toe in deze roerige tijden.

a perfect fit ™