Onderzoek & Ontwikkeling

 • Onderzoek en ontwikkeling – de basis van ons succes

  We zijn ervan overtuigd dat het succes op de markt van de implantaten niet in de laatste plaats afhankelijk is van onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten. Daarom hechten we veel waarde aan het zelf ontwikkelen van wetenschappelijk verantwoorde producten.

   

  CAMLOG Biotechnologies GmbH in Bazel, Zwitserland, is verantwoordelijk voor onderzoek en ontwikkeling. Onze onderzoekers en ontwikkelaars werken aan nieuwe oplossingen voor tandheelkundige implantaten, accessoires en chirurgische instrumenten voor de tandheelkundige implantologie. Hiertoe behoort ook de voortdurende verdere ontwikkeling van de CAMLOG producten op basis van de nieuwste inzichten uit wetenschap en techniek.

   

  Onderzoek en ontwikkeling besteedt speciale aandacht aan het ongecompliceerde gebruik van de CAMLOG producten, het gebruik van biocompatibele materialen, het behalen van een voortreffelijke kwaliteit en het uitvoeren van kwaliteitscontroles gedurende alle bedrijfsprocessen, ten behoeve van de veiligheid van de gebruikers en hun patiënten.

a perfect fit ™